
Hrianka s Fit tvarohom a tekvicou
10 min
2 porcie
25 min
Ingrediencie
½ tekvice hokkaido
čerstvý tymian
olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
na dokončenie:
opečený chlieb
rajo Fit tvaroh marhuľa kurkuma
tekvicové semienka
med
tymian na dozdobenie
Postup
1.
Tekvicu hokkaido umyjeme, vydlabeme a nakrájame na kocky.
2.
Tekvicu preložíme do pekáčika, prelejeme ju olivovým olejom, dochutíme soľou, mletým čiernym korením, vetvičkami tymianu a pečieme do zmäknutia, cca 25 minút pri teplote 190°C.
3.
Na opečený chlieb navrstvíme Fit tvaroh marhuľa kurkuma, upečenú tekvicu, nasucho opražené tekvicové semienka a všetko zľahka prelejeme medom.
4.
Chlebíky dozdobíme vetvičkou tymianu a môžeme podávať.