Tvaroh  

Sprejové šľahačky

Ľahká a nadýchaná sprejová šľahačka dodá vášmu dezertu, ovocnému poháru, či káve tú správnu chutnú bodku.

Šľahačka z lahodnej smotany Šľahačka z lahodnej smotany
Šľahačka z lahodnej smotany

Šľahačka z lahodnej smotany

Zloženie

smotana 80 %, glukózový sirup 12 %, cukor 4 %, hnací plyn: oxid dusný, sušené odtučnené mlieko, emulgátory: E 471, E 472a, stabilizátory: fosforečnan sodný, karagénan, aróma: vanilín.

Logistické údaje
Produktové číslo: 11119
Objem/hmotnosť: 250 g
Obsah tuku v %: 17
Počet ks v kartóne: 12
Počet ks na palete: 1764
EAN: 8585002505125
Šľahačka ľahké pokušenie Šľahačka ľahké pokušenie
Šľahačka ľahké pokušenie

Šľahačka ľahké pokušenie

Zloženie

odtučnené mlieko 69 %, palmojadrový olej (úplne hydrogenovaný 19 %, cukor 7 %, hnací plyn: oxid dusný; zvlhčovadlo: sorbitol; mliečne biekoviny, emulgátory: E 472b, E 472e; stabilizátory: E 460, E 466, E 407, farbivo: E 160a; aróma: vanilín.

Logistické údaje
Produktové číslo: 11120
Objem/hmotnosť: 250 g
Obsah tuku v %: 19
Počet ks v kartóne: 12
Počet ks na palete: 1764
EAN: 8585002505149
Rajo Sprejové šľahačky

Sprejová šľahačka  a chuť

lahodná smotana či ľahké pokušenie

Chuť šľahačky z lahodnej smotany len ťažko odlíšite od klasicky vyšľahanej smotany. Je krásne biela, lahodne hustá a má harmonicky vyváženú sladkú chuť.

Je perfektným pomocníkom pri zdobení akéhokoľvek dezertu, či ovocného poháru. Je tiež dokonalou hriešnou čerešničkou na vašej obľúbenej káve. 

Vytváranie krásnych dekoratívnych ružíc na vašich obľúbených pokrmoch nebolo nikdy jednoduchšie. A ako úžasne držia svoj tvar!

 

Recepty so sprejovými šľahačkami Rajo

Karamelový tvarohový dezert Karamelový tvarohový dezert

Karamelový tvarohový dezert

Suroviny

Karamel:

150 g kryštálového cukru
50 ml šľahačky Rajo
50 g masla Rajo

Krém:

250 g jemného hrudkového tvarohu Rajo

2 kopcovité PL kyslej smotany Rajo
1 PL kryštálového cukru

Ozdobenie:

150 ml šľahačky Rajo
Trochu tekutého karamelu

Postup receptu

  1. Do hrnca nasypeme kryštálový cukor a na strednom ohni ho necháme topiť. Dávame pozor, aby neprihorel. Cukor sa bude postupne karamelizovať a topiť a sfarbovať do zlatohneda. Snažíme sa ho nemiešať.
  2. Keď sa celý cukor roztopí, opatrne doň vlejeme šľahačku. Cukor sa po naliatí šľahačky zlepí do neforemnej hmoty, neprestávame ho však opatrne miešať, až kým sa úplne nerozpustí na karamelovú šľahačku.
  3. Odstavíme z ohňa, primiešame maslo a necháme vychladnúť.
  4. Jemný tvaroh a smotanu dáme do misky alebo nádoby na šľahanie a pomocou ponorného mixéra ich vymiešame do krémova. Pridáme asi 3 PL hotového vychladnutého karamelu a ešte raz celú zmes dobre premiešame.
  5. Nalejeme do dezertných pohárov a necháme vychladnúť v chladničke.
  6. Pred podávaním ozdobíme karamelový dezert vyšľahanou šľahačkou a tekutým karamelom.