03.07.2018

Obľúbené maslo z Rajo si roky drží vysokú kvalitu

Vedenie spoločnosti RAJO a. s. sa v snahe zachovať vysokú kvalitu masla rozhodlo pred viac ako desiatimi rokmi presunúť výrobu do mliekarne Meggle v bavorskom meste Wasserburg. Dôvodom bola takmer 100-ročná tradícia vo výrobe masla v materskej spoločnosti a overená technológia výroby.

Počas posledných rokov bola verejnosť informovaná prostredníctvom článkov a verejných diskusií o tom, že naše maslo má vďaka overenej technológii vysokú kvalitu, čoho dôkazom je jeho obľúbenosť na slovenskom trhu ,“ uviedla Zuzana Stanová, členka predstavenstva RAJO, a. s.

Presunom výroby sa v závode na Slovensku otvorili ďalšie investičné možnosti na inovácie iných produktových radov. „ Za posledné roky pribudli ďalšie inovácie produktov spoločnosti Rajo. Ide o jogurty, kyslomliečne nápoje, cottage cheese, tvarohy, smotany, mlieko, bezlaktózové výrobky v mimoriadne vysokej kvalite , ktoré sa všetky vyrábajú na Slovensku, “ dodala Zuzana Stanová. Od momentu presunu výroby malo maslo Rajo legislatívne správne označenú krajinu pôvodu Nemecko.

RAJO, a. s., je jedným z najväčších slovenských producentov mliečnych výrobkov. Je členom medzinárodnej skupiny Meggle.