Novinky

Obľúbené maslo z Rajo si roky drží vysokú kvalitu


Vedenie spoločnosti RAJO a. s. sa v snahe zachovať vysokú kvalitu masla rozhodlo pred viac ako desiatimi rokmi presunúť výrobu do mliekarne Meggle v bavorskom meste Wasserburg. Dôvodom bola takmer 100-ročná tradícia vo výrobe masla v materskej spoločnosti a overená technológia výroby.

 „Počas posledných rokov bola verejnosť informovaná prostredníctvom článkov a verejných diskusií o tom, že naše maslo má vďaka overenej technológii vysokú kvalitu, čoho dôkazom je jeho obľúbenosť na slovenskom trhu,“ uviedla Zuzana Stanová, členka predstavenstva RAJO a. s.

Presunom výroby sa v závode na Slovensku otvorili ďalšie investičné možnosti na inovácie iných produktových radov. „Za posledné roky pribudli ďalšie inovácie produktov spoločnosti Rajo. Ide o jogurty, kyslomliečne nápoje, cottage cheese, tvarohy, smotany, mlieko, bezlaktózové výrobky v mimoriadne vysokej kvalite, ktoré sa všetky vyrábajú na Slovensku,“ dodala Zuzana Stanová. Od momentu presunu výroby malo maslo Rajo legislatívne správne označenú krajinu pôvodu Nemecko.

RAJO a. s. je jedným z najväčších slovenských producentov mliečnych výrobkov. Je členom medzinárodnej skupiny Meggle.