Probia Nature jogurt     Smotana  

Rastlinné šľahačky

Creme Patisserie vytvára priestor pre najrôznejšie kulinárske výtvory. Je to rastlinná zmes s inovatívnou receptúrou, ktorá oproti smotane ponúka profesionálnym kuchárom viacero výhod.

Meggle Creme patisserie sladený

Creme Patisserie

  • má dlhú trvanlivosť – je ultra vysoko zohriaty, a preto má pri skladovaní pri izbovej teplote v neotvorenom obale trvanlivosť až 6 mesiacov
  • je výdatný – v porovnaní so smotanou má Creme Patisserie pri kratšej dobe šľahania vyššiu tuhosť ako klasická šľahačka
  • dlho drží tvar – zatiaľ čo našľahaná smotana púšťa už po 24 hodinách tekutú zložku, zostáva konzistencia našľahaného Creme Patisserie až po dobu 3 dní nezmenená a tortové korpusy zostávajú suché. Creme Patisserie možno bez problémov opätovne našľahať
  • jednoducho sa používa – Creme Patisserie sa dávkuje veľmi jednoducho, vyznačuje sa nekomplikovanou prípravou a ľahko sa podarí dosiahnúť požadovaný výsledok