Ochutené tvarohy     Probia Nature drink  

Panna Cotta

Novinka v modernej kuchyni: Populárny taliansky dezert si teraz môžete pripraviť rýchlo a jednoducho vďaka našej novinke. Nenáročná príprava a zaručený výsledok robí tento produkt ideálny pre kaviarne, kantíny, malé reštaurácie a v menšom balení aj do každej domácnosti.

Rajo Panna Cotta

 Panna Cotta   ako chutný dezert

Päť jednoduchých krokov k chutnému dezertu

Dezert Panna Cotta stačí iba zohriať, naplniť do vhodných formičiek a ochladiť. Vyskúšajte:

  • Obsah zohriať na 40 – 50 °C (nie variť), pokiaľ nie je tekutý a hladký.
  • Naliať do formičiek, 10 – 20 min. nechať pri izbovej teplote.
  • Dať na cca 4 hod do chladničky (4 – 8 °C) stuhnúť.  
  • Vyklopiť z formy.
  • Ozdobiť podľa vlastných predstáv.