Acidko     Bezlaktózové produkty  

Acidko jogurty

Lahodný dvojzložkový jogurt, ktorý obsahuje kultúru Lactobacillus acidophilus, rovnako ako Acidko. Vďaka nej má jogurt výnimočnú, sladko-kyslú chuť, ktorú si môžete vychutnať v siedmich lahodných príchutiach.

Rajo Acidko jogurt brusnica

 Acidko Jogurt a zdravie

pozitívne účinky  AcidkO Jogurtu

Baktéria mliečneho kysnutia s názvom Lactobacillus acidophilus sa prirodzene nachádza v tráviacom a zažívacom trakte ľudí. 

Jej prítomnosť v Acidko jogurte mu dodáva nielen lahodnú a nezameniteľnú chuť, ale každodenná konzumácia Acidka môže zvyšovať počet užitočných baktérií v hrubom čreve. Tým napomáha eliminovať prípadné poruchy rovnováhy tráviaceho systému. Narušenie prirodzenej rovnováhy črevnej mikroflóry môže byť spôsobené stresom, nevhodnou stravou, dlhšie trvajúcou únavou, ale aj užívaním antibiotík.

Tradičná chuť pripomína jogurty, ktoré poznáme ešte z detstva, s typickými ovocnými príchuťami.

Rajo Acidko jogurt biely so zapekanými čokoládovými müsli

ČO JE TO LACTOBACILIUS ACIDOPHILUS?

Lactobacillus acidophilus a baktérie rodu Lactobacillus tvoria dôležitú zložku zdravej črevnej mikroflóry. Produkujú enzýmy a vitamíny skupiny B, zvyšujú stráviteľnosť bielkovín, sacharidov a tiež tukov, podporujú vstrebateľnosť vápnika.

Baktérie rodu Lactobacillus majú schopnosť potláčať v čreve prítomné choroboplodné baktérie a pomáhajú udržiavať v prostredí rovnováhu tráviaceho systému.

Acidko výrobky sa vyznačujú ľahkou stráviteľnosťou a harmonickou chuťou.